C. J. Hambros plass 2 C Oslo, Norway
Tlf: 473 59 117, entrappopp@baren.no
Yes

Koselig atmosfære

En Trapp Opp er en koselig liten bar i Oslo sentrum. Vi kan tilby over hundre forskjellige naturlige viner på glass og over åtti ulike typer øl til rimelige priser. En Trapp Opp har den tsjekkiske kvalitetspilsen Urquell på fat, i tillegg til at vi har fire gjestetappetårn hvor vi stadig kan tilby noe nytt og spennende.

Siden sommeren 2016 har vi hatt et minikjøkken, slik at vi kan servere spennende snacks og småretter som kokken vår Thomas Moen tilbereder med stort engasjement. Det gjør baren til et perfekt sted for after-work med kollegaer.

Vi har også en bakgård med varmelamper og tak, som er ypperlig om du vil ta en sigar eller en sigarett. Du kan kjøpe sigarer i baren. På sommeren er det flott å sitte på uteplassene foran inngangen.

Historien? Da Bar og Cigar ble nedlagt i februar i 2015, så Jonas Jonsson og Jan Styffe sitt snitt til å leie et hyggelig barlokale. Etter fire måneder med oppussing var drømmen deres om å starte en bar blitt realitet.

Kontakt oss gjerne dersom du har et spørsmål eller ønsker å reservere bord. Vi holder til på C. J. Hambros Plass 2 C, som er rett ved Tinghuset.

E-post:  jonas@baren.no

Tlf:  473 59 117

Kollektivtransport:  Vår nærmeste t-banestasjon er Stortinget, og dit går samtlige av t-banens linjer. Den nærmeste trikkeholdeplassen er Tinghuset, og dit går både trikkelinje 11, 17 og 18. Du kan også ta 37-bussen til Arne Garborgsplass. Det er dessuten gangavstand til Jernbanetorget.